Žuvo 4 keleiviai, 3 pėstieji, 1 vairuotojas, 1 dviratininkas. Žuvusiųjų amžiaus vidurkis - 36 metai. Žuvo 5 vyrai ir 4 moterys.

Policijos departamento Viešosios tvarkos ir eismo priežiūros valdybos Eismo priežiūros skyriuje Eltai sakė, kad pastaruoju metu tarpmiestiniuose keliuose vairuotojai dažnai pažeidžia saugaus eismo taisykles, elgiasi nekorektiškai kitų atžvilgiu. Vis dar pasitaiko nemažai piliečių, kurie drįsta sėsti už automobilio vairo, būdami neblaivūs.

Raseinių rajone, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, 45 metų kaunietis, vairuodamas automobilį "Mazda 323", nepasirinko saugaus greičio. Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu žuvo du keleiviai: 7 metų berniukas ir 47 metų moteris. Vairuotojas bei 77 metų keleivė paguldyti į ligoninę.

Panevėžyje, J. Basanavičiaus ir Aukštaičių gatvių sankryžoje, 58 metų šio miesto gyventojo vairuojamas automobilis "Ford Orion", degant draudžiamam šviesoforo signalui, įvažiavo į pėsčiųjų perėją, kur parbloškė ir sužeidė dvi pėsčiąsias. 20 metų moteris patyrė sunkią galvos traumą. Ji komos būsenos buvo paguldyta į Panevėžio ligoninę, kur po dviejų dienų mirė. Į tą pačią ligoninę buvo paguldyta ir įvykio metu nukentėjusi 21 metų pėsčioji.

Vilniuje, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, 41 metų vilniečio vairuojamas krovininis automobilis "Renault Midlum" dėl reikiamo atstumo nesilaikymo atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį "Audi 100". Po to įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su kitu "Audi 100", vairuojamu 40 metų vyro. Įvykio metu sužeisti septyni pastarajame automobilyje važiavę žmonės: vairuotojas, 29 metų moteris ir penki 5-12 metų keleiviai. Vairuotojas ir keturi vaikai buvo paguldyti į ligoninę.

Tauragės rajone, kelyje Tauragė-Jurbarkas, dviračiu važiavęs 76 metų šio rajono gyventojas, sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiavusio automobilio "Volkswagen Golf" ir su juo susidūrė. Dviratininkas žuvo.

Skuodo rajono Trumplaukės kaime, nuo kelio Ylakiai-Vabaliai-Prialgava nuvažiavo ir į medį atsitrenkė automobilis "Ford Siera", kurį vairavo neblaivus 36 metų šio rajono gyventojas (jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis). Įvykio metu galvos traumą patyrė 65 metų keleivis - jis komos būsenos paguldytas į ligoninę.

Šiauliuose, Vilniaus ir M. Valančiaus gatvių sankryžoje, per važiuojamąją dalį ėjusį 67 metų vyrą kliudė automobilis "Volkswagen Golf", vairuojamas 19-mečio panevėžiečio. Įvykio metu įvairius sužalojimus patyręs pėsčiasis buvo paguldytas į Šiaulių ligoninę, kur kitos dienos paryčiais mirė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją