Rekordiniam vežimui „Lietuvos geležinkeliai“ išnaudos visus turimus riedmenis, tinkamus šiems reisams – vizito savaitgalį į Kauną ir atgal kursuos daugiau nei 60 traukinių.

Jau nuo kitos savaitės, rugpjūčio 27 d., pradedama grupinių bilietų rezervacija į traukinius Vilnius-Kaunas-Vilnius, važiuosiančius rugsėjo 21-23 dienomis. Prekyba bilietais prasidės rugpjūčio 30 d. Traukinių išvykimo ir atvykimo laikai priderinti prie dviejų didžiųjų susitikimų su Šventuoju Tėvu Kaune ir Vilniuje.

„Susitikimas su popiežiumi Pranciškumi – svarbi, istorinė akimirka. Stengiamės, kad žmonės į šiuos susitikimus galėtų vykti saugiai ir patogiai, tad vizito savaitgalį maršrutu Vilnius-Kaunas ir atgal važiuos didžiausio sąstato traukiniai, bus ir papildomų reisų“, - pranešime cituojamas „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Iki rugsėjo 9 d. bus parduodami tik grupiniai bilietai, o nuo rugsėjo 10 d. bilietus įsigyti galės ir pavieniai asmenys. Maršrutu Vilnius-Kaunas-Vilnius kursuos dviaukščiai traukiniai, juose yra sėdimų ir stovimų vietų. Bilietai į šiuos traukinius – be vietų numeracijos, tad kelionės metu sėdėti norintys keleiviai į traukinius turėtų atvykti kiek anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)