Į valstybių sąrašą taip pat įtraukiamos Jungtinės Valstijos, Malta, Juodkalnija, Meksika, Brazilija, Argentina ir Indija, tačiau vietos žiniasklaida skelbia, kad į sąrašą neįtraukiamos Rusija ir Kinija.

Tokio žingsnio imtasi pakartotinai įvedus viešojo gyvenimo apribojimų labiausiai paveiktose šalies dalyse, vyriausybei vengiant visiško karantino ir bandant vietinėmis priemonėmis užkirsti kelią viruso plitimui.

Lenkai ir toliau galės skristi į bet kurias norimas valstybes, tačiau turės rinktis netiesioginius skrydžius per valstybes, kurių sąraše nėra, pavyzdžiui, Vokietiją.

38 mln. gyventojų turinčioje Lenkijoje iki šiol oficialiai užregistruoti 67 922 užsikrėtimo atvejai, o dėl su virusu susijusių priežasčių mirė daugiau nei 2 tūkst. infekuotų pacientų. Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, antradienį šalyje patvirtinta 550 naujų infekcijų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)