Karmėlavos (Kauno r.) gyventojai baigia akis pražiūrėti laukdami valdžios žadėto aplinkkelio, kuris išgelbėtų nuo triukšmo, dulkių ir avarijų. Dabar gi per gyvenvietę lekiantys vilkikai kartkartėmis apgadina ir gyventojų turtą.

Ne vienus metus dėl vairuotojų nesugebėjimo įsukti į siaurą gatvelę ypač kenčia prie dviejų gatvių sankryžos gyvenanti karmėlaviškė Neringa Tarvydaitė.

Per parą pro Karmėlavoje gyvenančios N.Tarvydaitės namus pravažiuoja apie 200 vilkikų. Ne tik pravažiuoja, bet ir priekabų šonais kliudo tvorą, kieme augančius medžius, nustumdo akmenis. Jau penkis kartus vilkikų vairuotojai nugriovė dalį gyventojos tvoros.

Pro savo kampinio namo langą avarijas ilgai stebėjo ir Žaliakalnyje įsikūrusi Danutė Bartusevičienė. Avarijų virtinę sustabdė nelaimė, kurios metu buvo sužaloti vaikai.

D.Bartusevičienė prie tvoros neaugina gėlių, nesėja žolės. O į aukštą tują ne kartą buvo įkėlusi buteliuką su bažnyčioje pašventintu vandeniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)