Pagrindinis akcijos rėmėjas - valstybinių techninių apžiūrų asociacija "Transeksta".

Norėdami dalyvauti žaidime užpildykite anketą ir atsakykite į žemiau pateiktus klausimus:



Vairuotojai, užpildę anketą ir teisingai atsakę į pateiktus klausimus pateks į konkurso atrankinius turus. Jų iš viso bus tik trys, todėl pernelyg delsti nevertėtų. Pirmasis atrankinis turas įvyks jau spalio 5 dieną.

Atrankiniuose turuose dalyviams teks įveikti dvi užduotis - teorinę ir praktinę. Teorinės užduoties metu konkursantams teks atsakyti į 30 klausimų, kurių tematika bus pati įvairiausia - nuo automobilių sporto iki techninių gudrybių bei automobilių pasaulio naujovių.

Penkiolika žmonių, teisingiausiai atsakiusių į teorinius klausimus, pateks į antrąją atrankinio turo dalį - praktinį vairavimą. Visi laimingieji kaip ir praėjusiais metais turės progą specialiai parengtoje figūrinio vairavimo trasoje išbandyti sportišką automobilį “Toyota Yaris T-Sport”, kurį konkurso dalyviams patikėjo bendrovė “Tokvila”.

Šeši geriausius abiejų užduočių rezultatus pasiekę konkurso dalyviai automatiškai pateks į žaidimo finalą, kuris vyks spalio 26 dieną Vilniuje.

18 finalininkų, norėdami pelnyti garbingą titulą, turės paplušėti iš peties. “Ekipažo” nariai jau dabar yra sugalvoję ne vieną originalią rungtį, kurią reikės įveikti vairuotojams, pretenduojantiems tapti “Geriausiu Lietuvos vairuotoju 2002”.

Kaip ir praėjusiais metais, konkurso nugalėtojui bus įteikti valstybės įmonės “Regitra” išduodami vardiniai valstybiniai numeriai, kainuojantys 4000 litų.

Neliks nuskriausti ir kiti prizininkai. Antrosios vietos laimėtojo laukia nemokamas savaitgalis su nauju “Toyota” markės automobiliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją