Kaip rašo dienraštis „Vakarų ekspresas”, dar po metų čia turėtų iškilti ir keleiviams bei vairuotojams skirtas paviljonas su tualetais, bilietų savitarnos sistemomis ir kitais patogumais.

Pasak VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) vadovo Gintaro Neniškio, vadinamieji "park and ride" centrai Vakarų Europoje kuriami ten, kur norima pagerinti susisiekimą su priemiesčiais, iki kurių organizuoti viešąjį transportą yra arba per brangu, arba neįmanoma dėl infrastruktūros stokos.

Pasak jo, dabar tiek keleivių išlaipinimas, tiek transporto judėjimas, tiek stovėjimas šioje vietoje yra chaotiškas, prie paviljonų vienu metu negali normaliai sustoti du autobusai ir t. t. Įgyvendinus šį projektą bus ne tik pažymėtos bei sutvarkytos konkrečios vietos išlaipinti keleivius (jiems ne bereikės lipti į žolę, kaip kad dabar dažnai būna), stovėjimo vietos autobusams, bet ir įrengta 44 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

„Joje savo automobilius galės nemokamai laikyti visi, kas turės galiojančius elektroninius bilietus. Užkardas pasikels prie jo pridėjus galiojantį bilietą", - apie naujovę pasakojo pokalbininkas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)