Šiuo metu kai kurios stotelės mini objektus, kurių nė žymės nelikę.

„Klaipėdos keleivinio autotransporto“ direktorius Gintaras Neniškis sakė, kad kai kurie autobusų stotelių pavadinimai kartojasi, nors yra skirtingose vietose, pavyzdžiui: “Taikos prospektas“, „Bandužiai“, „Bijūnų“, „Smiltelės“.

Tai trukdo tinkamai įdiegti naują paslaugą, kuri leistų „Bitės“ ir „Omnitel“ mobiliojo ryšio vartotojams gauti informaciją apie miesto autobusų judėjimą. G.Neniškis pasiguodė, kad ketvirtas mėnuo vargsta su sprendimo projektu, nes jį atsisako svarstyti savivaldybės komisijos ir komitetai. Tikimasi, kad bent Kultūros, sporto ir jaunimo reikalų komitetas artimiausiu metu šio darbo imsis.

Kai miesto taryba patvirtins naujus pavadinimus, jie bus paskelbti spaudoje. Sprendimo projekte yra numatyta, kad Taikos pr. stotelė „III poliklinika“ bus keičiama į „Sveikatos priežiūros centro“, Šilutės plente „Autobazė“ bus pavadinta „Klaipėdos energijos“ stotele, Manto g. „Kapitolijus“ bus pervadinta į „Bibliotekos“, Liepų g. stoteles „Sirijus“ ir „Gulbė“ pakeis „Viaduko“ ir „Skulptūrų parko“ pavadinimai, stotelė „Šilutės plentas“ Baltijos prospekte bus pakeista į „Dainavos“, nes „Šilutės plento“ vardą turi stotelė Statybininkų prospekte.