Klaipėdiečiai ir miesto svečiai jau nuo birželio galės nemokamai mėgautis valandos trukmės iškyla pramoginiu laivu „Venus S“. Šią vasarą ketinama surengti trisdešimt ekskursijų, žmonės kviečiami turiningai paplaukioti penktadieniais.

Pirmoji ekskursija surengta gegužės 20-ąją – Europos jūros dieną. Ją vedė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

Pažintinės iškylos po uostą pramoginiu laivu rengiamos jau septintus metus iš eilės. Iš viso šiose ekskursijose dalyvavo daugiau kaip 30 tūkstančių žmonių. Vienu kartu laive gali plaukti 200 keleivių.

Registracija į ekskursijas laivu „Venus S“ pradedama birželio 2 dieną (pirmadienį). Ekskursijos bus organizuojamos kiekvieną penktadienį 10 ir 12 valandomis. Registracija tel. (8 46) 499 730.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)