Skrydžius iš Rygos „Kidy Tour“ pradės 2018 m. pavasarį. Planuojama, kad kitais metais į Turkijos Antalijos regioną iš Latvijos atostogauti su „Kidy Tour“ vyks 5000 keliautojų.

„Beveik prieš dvejus metus pradėję veiklą Lietuvoje kėlėme ambicingus plėtros tikslus. Latvija yra ketvirtoji šalis po Lietuvos, Estijos ir Rusijos, kurioje nuo šiol teiksime kelionių organizavimo paslaugas. Tiesa, pagrindinis bendrovės veiklos koordinavimo centras ir toliau bus Lietuva“, – sako „Kidy Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis.

Pasak G. Aukštuolio, Latvijos rinka patraukli paslaugų eksportui, nes šios šalies vartotojų įpročiai yra panašūs kaip Lietuvoje. Be to, Latvijos klientas yra atviras, jam svarbu kokybė ir kaina, todėl tikimasi, kad lietuviškas kelionių organizatorius pelnys kaimynų palankumą.

„Kidy Tour“ nuo metų pradžios iki rugsėjo mėnesio iš Lietuvos, Estijos ir Rusijos atostogauti į Turkiją ir Egiptą nuskraidino 18 000 klientų, planuojama, kad iki metų pabaigos šis skaičius turėtų pasiekti 30 000.

2015 m. gruodžio 23 d. Turizmo departamentas „Kidy Tour“ išdavė išvykstamojo turizmo kelionių organizatoriaus pažymėjimą Lietuvoje. 2016 m. rugsėjį paskelbta apie „Kidy Tour“ plėtrą į Estiją, o 2017 m. kovo mėnesį pradėta veikla Rusijoje.

„Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas yra Gediminas Žiemelis.

29,44 proc. „Avia Solutions Group“ akcijų valdo „ZIA Valda Cyprus“, 10,71 proc. - Vilniaus investicijų bendrovė „Indeco: Investment and Development“, 9,39 proc. - „VGE Investments“, 8,99 proc. - „Mesotania Holdings“, 7,57 proc. - „Harberin Enterprises“, - 5,39 proc. - „Nationale Nederlanden“ pensijų fondas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)