„Norėjome atnaujinti darbą po švenčių, įsivažiuoti po truputį tarp didžiųjų miestų. Planuojame pradžioje dirbti su dešimčia autobusų. Norisi susigrąžinti keleivius palaipsniui. Tam turime padaryti 200%, kad žmonės nejaustų diskomforto, nedvejotų. Tai nauja situacija visiems. Šiemet išmokome tikrai daug naujo”, - kalbėjo „Kautros” marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Planuojama, kad tarpmiestiniai autobusai darbą pradės balandžio 14 dieną ir kursuos tarp didžiųjų šalies miestų - Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Alytaus.

„Autobusai kiekvieną dieną dezinfekuojami. Prieš reisą ir po reiso. Tai daro specialiai skirtas personalas, taip pat ir vairuotojai po reiso dezinfekuoja autobuso vidų - ranktūrius, sėdynių rankenas ir kt.. Keleivius skatiname prieš įlipant į autobusą dezinfekuoti rankas, tam prie įėjimo durų turime sumontavę dezinfekcinio skysčio talpas. Apie būtinybę dėvėti kaukes jau net nekalbame”, - minėjo M. Sakalauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)