Informaciją apie autobusų, tramvajų bei metro maršrutus galima sužinoti interneto tinklalapyje tfl.gov.uk. Metropoliteno maršrutų schemos yra kiekvienoje stotelėje, todėl atvykėliui pirmiausia jas derėtų nuodugniai išsinagrinėti. Be požeminio metro, Didžiosios Britanijos sostinėje keleivius veža greitieji traukiniai be vairuotojo, kurie sujungia miesto centrą su kai kuriais rajonais ar skirtingas metro stoteles.

Be visiems puikiai žinomų Londono raudonųjų dviaukščių, mieste važinėja ir žali greitieji autobusai. Naktį į miesto gatves išvažiuoja naktiniai autobusai, kurių maršrutai skiriasi nuo dieninių.

Naujovė, kurią Olimpiados rengėjai parengė miesto svečiams – greitasis olimpinis traukinys. Jis nugabens aistruolius nuo „King's Cross” stoties iki Olimpinio parko Stratforde vos per septynias minutes. Ketinantiems iki stadiono vykti geležinkeliu, derėtų apsilankyti interneto tinklapyje nationalrailgamestravel.co.uk.

Atvykėliams, kurie po miestą ketina važinėti autobusais ar metro, prieš išeinant iš namų derėtų atsiversti interneto puslapį getaheadofthegames.com, kur galima pasirinkti optimalų maršrutą iki stadiono.

Kelionės kaina priklauso nuo nuvažiuoto atstumo. Londonas padalintas į dešimtį zonų, kur važiavimo kainos skirtingos. Vienkartinis bilietas kainuoja brangiai – maždaug 3-4 svarus sterlingų, tačiau miesto valdžia pažadėjo suteikti galimybę vieną dieną nemokamai važiuoti visiems, turintiems tos dienos bilietą į Olimpiados varžybas.

Jei planuojate mieste praleisti keletą dienų, patartina įsigyti „Oyster Card” abonementą. Jis suteikia galimybę ne tik sumažinti išlaidas viešajam transportui, bet ir nesukti galvos, kur ir kaip susimokėti už transporto paslaugas. Tereikia į nurodytą sąskaitą pervesti tam tikrą sumą pinigų, o išmanioji kortelė pati apskaičiuos važiavimo kainą.