Remiantis žurnalu, patikimiausiu mažagabaričių automobilių klasėje tapo „Volkswagen Lupо“ – gal ir ginčytino dizaino, tačiau prieinamas bei ypač pigus eksploatuoti. Mažų automobilių lyderiu buvo pripažintas ankstesnės naujojo „Mazda 3“ modelio kartos „Mazda 323“. Tiems, kurie vis tik teikia pirmenybę sedanams, tačiau negali sau leisti naujo automobilio, „Autobild“ rekomenduoja įsigyti tą pačią „Mazda“, tik aukštesnės klasės – „Mazda 626“.

Patikimi automobiliai už 5 tūkst. eurų tilpo ir į verslo bei „liukso“ klasės kategorijas. Pirmojoje klasėje lyderio pozicijas užėmė „Mercedes-Benz 220Е“. Tiesa, jis jau nebegaminamas. Šis didelį pasisekimą Rusijoje turėjęs modelis buvo leidžiamas 11 metų nuo 1984 iki 1995 m. Pačiu patikimiausiu „liukso“ klasės naudotu automobiliu buvo pripažintas 7 serijos BMW, gamintas paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje.

Visureigių klasės lyderiu tapo „Toyota RAV4“. Sportinių automobilių klasėje geriausiai pasirodė „Audi 80 Coupe”. Na, o retro stiliaus mėgėjai turėtų džiaugtis „Volkswagen Beetle”. „Vabalas“ buvo pripažintas geriausiu „youngtimer“ (gerai išsilaikiusių septinto-aštunto dešimtmečio automobilių) klasėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją