Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS keleivius tarp Vilniaus ir Stokholmo nuo pirmadienio skraidins 12 kartų per savaitę. Kaip rašoma pranešime spaudai, darbo dienomis vykdys po du skrydžius per dieną, o šeštadieniais ir sekmadieniais – po vieną. Iki šiol šiuo maršrutu bendrovė keleivius skraidino 6 kartus per savaitę – kasdien išskyrus šeštadienius.

SAS lėktuvai darbo dienomis Stokholmo Arlandos oro uoste kils 08:35 val. ir 14:45 val., o iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto išskris 11:45 val. ir 17:55 val. Švedijos sostinės oro uoste SAS lėktuvai šeštadienį ir sekmadienį kils po vieną kartą per dieną, atitinkamai 08:35 val. ir 17:55 val., iš Vilniaus šeštadienį išskris 11:45 val., sekmadienį - 21:05 val. Skrydis truks apie 1 val. 30 min.
Tuo metu šią vasarą savo veiklą pradėjusi „Air Lituanica“ žada nuo rugsėjo 15 d. per Šipolio (Schiphol) oro uostą į Amsterdamą skraidinti ne vieną, bet du kartus per dieną - po vieną ryte ir vakare.

Vakariniu laiku iš Vilniaus išvykstama 18.10 val., iš Amsterdamo – 20.30 val. Skrydžio trukmė apie 2 val. 20 min. Pirmieji – rytiniai – „Air Lituanica“ skrydžiai į Šipolio oro uostą buvo pradėti liepos 8 d. Iš Vilniaus orlaivis kasdien kyla 6.25 val.

DELFI primena, kad „Air Lituanica“ kiek daugiau nei mėnesiui – nuo liepos 28 d. iki rugpjūčio 25 d. - sustabdė skrydį į Briuselį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)