Šiuo metu iš Tenerifės skrendantis „Airbus A320“ Vilniaus oro uoste laukiamas 21 val. 47 min.

Pasak DELFI parašiusios jo keleivės, 180 žmonių talpinantis lėktuvas pusantros valandos stovėjo oro uoste, o žmonės negalėjo iš jo išlipti.

Tenerifėje penktadienį buvo apie 23 laipsnius šilumos.

„Neleidžia išlipti į laukimo salę ir neįjungia ventiliacijos. Žmonėms jau prireikė medikų pagalbos“, – tvirtino moteris.

Nenorėjo vėluoti dar labiau

„Small Planet Airlines“ rinkodaros vadovas Simonas Bartkus sakė, kad bendrovė apgailestauja dėl to, kad lėktuvas vėlavo pakilti.

„Vėlavimas buvo 1 val. 37 min. – nuo planuoto pakilimo iki tada, kada realiai pakilo. Lėktuvas šiuo metu yra ore“, – penktadienį apie 17 val. 30 min. kalbėjo jis.

S. Bartkus paaiškino, kad lėktuvui stovint ant žemės, jo varikliai nėra įjungti, todėl ir kondicionavimas yra silpnesnis.

„Apgailestaujame dėl to, bet kitas dalykas yra, kad mes stengiamės, jog vėlavimas būtų kuo mažesnis.

Kadangi dėl techninių priežasčių reikėjo lėktuvą šiek tiek patikrinti, tai išlaipinti keleivius, paskui vėl sulaipinti, rezultate būtų didesnis vėlavimas, negu dabar buvo“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)