Išplatintame pranešime žiniasklaidai teigiama, kad per metus „Ryanair“ planuoja pervežti 30 tūkst. klientų per Palangos oro uostą, kuris tapęs trečia „Ryanair“ kryptimi Lietuvoje.

DELFI primena, kad apie planus pradėti skrydžius iš Palangos 2015 metų rudenį pranešė ir kita aviakompanija „Wizz Air“. Ji skraidins į Londono Lutono oro uostą.

Šiemet pradėti skrydžius į Palangą taip pat planuoja ir Lenkijos LOT bei Baltarusijos „Belavia“.

„Ryanair“ klientai Lietuvoje galės rinktis šį du kartus per savaitę vykdomą maršrutą jau nuo šių metų kovo. Šalia to „Ryanair“ klientų laukia ir dar daugiau pasikeitimų, nes aviakompanija toliau tęsia „Always Getting Better“ programą į kurią įeina atnaujintas lėktuvų interjeras ir įgulos uniformos bei nuolatos besiplečiantis maršrutų tinklas“, – rašoma „Ryanair“ pranešime.

Lietuvoje viešinti „Ryanair“ maršrutų ir veiklos plėtros direktorė Kate Sherry sakė: „Džiagiamės skelbdami naują maršrutą iš Palangos oro uosto į Londono Stanstedo oro uostą, kuris bus vykdomas nuo šių metų kovo mėn. du kartus per savaitę. Per metus planuojame pervežti 30 tūkst. keleivių per Palangos oro uostą, kuris yra naujausia Ryanair kryptis Lietuvoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)