Žadami kasdieniai reisai Minskas-Kaunas vyks 3 kartus per dieną, o reisai Minskas-Vilnius – 4 kartus. Tais pačiais autobusais bus vykdomi ir atgaliniai reisai. Iki Vilniaus autobusai iš Minsko turėtų važiuoti apie 4 valandas, o iki Kauno – apie 6.

„Sprendimas pradėti šiuos reisus iš Minsko į Vilniaus bei Kauno oro uostus yra labai paprastas – to pageidavo keleiviai. Iki šios dienos nebuvo nė vieno reguliaraus vežėjo, kuris pristatytų keleivius iš Baltarusijos į Lietuvos oro uostus. Taigi, mes būsime pirmieji, kurie užtikrins reguliarius reisus į šalies oro uostus didesniam keliaujančių patogumui. Taip pat visiems keleiviams užtikrinsime ir įprastas mūsų autobusų paslaugas – nemokamus gėrimus, patogias sėdynes, multimediją ir kt.“, – apie naujuosius reisus kalba tarptautinių maršrutų vežėjo „Ecolines“ Lietuvos-Lenkijos regiono vadovas Remigijus Dvareckas.

Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė, komentuodama reguliarius reisus iš Baltarusijos į Vilniaus bei Kauno oro uostus, pabrėžia, kad toks sprendimas gerokai palengvins kaimyninės šalies keleivių susisiekimą.

„Stebint keleivių iš kaimyninių valstybių srautus, pastebime, kad atvykstančiųjų iš Baltarusijos daugėja. Tiesa, iki šiol jiems nebuvo sukurtos patogios sąlygos iš savo šalies tiesiogiai ir patogiai pasiekti mūsų oro uostų. Tad atsiradus reguliariems reisams į Vilniaus ir Kauno oro uostus, galime tikėtis, kad besirenkančių mūsų paslaugas baltarusių sulauksime ir dar daugiau“, – teigia I. Baltrušaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)