„Star1 Airlines“ tikslas - įžengti į užsakomųjų ir reguliariųjų skrydžių rinką, savo veiklą grindžiant pagrindinėmis kompanijos vertybėmis, kurios yra saugumas, lankstumas, operatyvumas ir paslaugų kokybė“, - pranešime spaudai cituojamas M. Laivys.

Kaip jau buvo skelbta, šiuo metu yra sudaryti užsakomųjų skrydžių grafikai bei atliekami išsamūs rinkos tyrimai ir detalūs skaičiavimai, padėsiantys nustatyti reguliariųjų skrydžių poreikius ir galimas jų apimtis. Detalų skrydžių tvarkaraštį „Star1 Airlines“ planuoja paskelbti per ateinančias dvi savaites.

„Star Team Group” veiklą pradėjo šių metų pradžioje. Bendrovei priklauso kelionių organizatorius „Star Holidays“. Bendrovė šią savaitę pasirašė strateginės finansinės partnerystės sutartis su Ispanijos kapitalo įmone „Viajes Martel s.a.“, Graikijos bendrove „Kalamaki Travel“, Lietuvos kapitalo bendrove „AT Investicija“ bei įsigijo oro linijų bendrovę „HC Airways“.

Bendros „Star Team Group“ įmonės investicijos per pirmus trejus metus gali siekti nuo 15 mln. iki 40 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją