Važiuojantiems darbo dienomis nuo 15 val. iki 21 val. draudžiamas transporto eismas Senuoju Pilaitės keliu nuo Pilaitės prospekto link Justiniškių gatvės.

Vairuotojai, važiuojantis Sidaronių gatve nuo Vilniaus rajono link miesto centro, Sidaronių gatvės ir Senojo Pilaitės kelio sankryžoje nukreipiami į Senąjį Pilaitės kelią.

Vairuotojai, važiuojantis Viršuliškių skersgatviu link Pilaitės, Sidaronių gatvės ir Viršuliškių skersgatvio sankryžoje nukreipiami į Šešuolių gatvę link Justiniškių gatvės. Be to, Justiniškių ir Šešuolių gatvių sankryžoje į Šešuolių gatvę nuo šiol galima sukti dviem juostomis, taip pat posūkį leidžiantis šviesoforo signalas veikia ilgesnį laiką.

Vairuotojai, važiuojantys į Karveliškių kapines, Rastinėnus ir kitas teritorijas Sudervės kryptimi, prašomi pasirinkti alternatyvų ir patogesnį maršrutą Ukmergės gatve per Avižienius link Sudervės, nurodo savivaldybė.

Nuo 2012 m. rugpjūčio 20 d. iki 2013 m. spalio 31 d. transporto eismas bus nukreiptas naujai įrengtais jungiamaisiais keliais Pilaitės prospekto dalyje tarp Senojo Pilaitės kelio ir Sietyno gatvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)