„Naujojo padalinio transportas vykdys pervežimus visoje Europoje. Planuojame, kad Poznanėje dar šiemet turėsime daugiau nei 300 lenkiškos registracijos vilkikų, o su jais dirbs apie 750 vairuotojų“, – sako „Girteka Logistics“ Transporto veiklos direktorius Donatas Načajus.

Naujajame transporto padalinyje bus įrengta vairuotojų Mokymo akademija, kurioje vairuotojai bus kokybiškai paruošiami darbui, taip pat jie galės periodiškai atnaujinti savo žinias bei tobulinti saugaus ir ekonomiško vairavimo įgūdžius. Analogiškos vairuotojų mokymo akademijos yra įsikūrusios pagrindiniuose įmonės transporto padaliniuose Vilniuje, Šiauliuose ir Smolenske.

D. Načajus teigia, kad Poznanė kompanijos padaliniui kurti pasirinkta dėl savo geografinio patogumo. „Miestas netoli Vokietijos sienos, šalia – viena pagrindinių Europos autostradų A2. Poznanėje veikia vienas geriausių Lenkijos technikos universitetų, kuriame studijuojantys transporto vadybos specialistai turės galimybę prisijungti prie mūsų komandos“, – pasakoja jis.

„Girteka Logistics“ perveža krovinius visoje Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)