Įmonė užsakomuosius ir operatorių skrydžius Latvijoje vykdys „Airbus A320“ orlaiviu, ketvirtadienį pranešė bendrovė.

„Sertifikatas bendrovei Latvijoje atveria galimybes sparčiai augti ir ilgainiui įsitvirtinti šios šalies rinkoje, tuo pačiu užmezgant pilnaverčius santykius su vietos partneriais. „GetJet Airlines Latvia“ kartu su kolegomis Lietuvoje padės sukurti strateginę verslo sinergiją ir efektyviai išnaudoti regiono potencialą užsakomųjų skrydžių paslaugoms“, – pranešime teigė „GetJet Aviation Holdings“ vadovas Darius Viltrakis.

„GetJet Airlines Latvia“ vadovas Rolandas Raminas sako, kad šalies aviacijos rinka atsigauna po pastarųjų metų iššūkių, todėl dabar labai svarbu įsitraukti į augimo procesą ir jį paspartinti.

Bendrovė teikia užsakomųjų skrydžių bei orlaivių ir įgulų nuomos paslaugas visame pasaulyje, jos parke yra „Airbus A320“ ir „Boeing 737 NG“, ji dirba su „Wizz Air“, „Corendon Airlines“, „Air Malta“, „LOT“, „Finnair“, „Spice Jet“ ir kitomis oro linijomis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją