Dar vadindamasi „Gafizzi capital“, įmonė 2005 m. įsigijo didžiąją dalį aviakompanijai „flyLAL – Lithuanian Airlines“ priklausiusių pastatų Vilniaus oro uosto teritorijoje. Abi bendrovės yra pasirašiusios jungtinės veiklos sutartį, pagal kurią „VA REALS“ yra įsipareigojusi senų pastatų vietoje pastatyti naujus aviakompanijai ir jos grupei „flyLAL Group“ komercinei veiklai tinkančius pastatus.

„Naujasis įmonės veiklos etapas susijęs su nekilnojamojo turto statyba bei vystymu oro uoste. Vasarą planuojame užbaigti antrojo lėktuvų angaro statybas, jau projektuojamas ir naujasis keleivių terminalas,“ – sako „VA REALS“ vadovas Justas Baltaduonis.

Antrojo lėktuvų angaro statybas planuojama užbaigti rugpjūtį. Į jį numatoma investuoti beveik 18 mln. litų. Šiuo metu jau investuota apie 5 mln. litų.

Keleivių terminalo statybų pabaiga numatoma 2009 m. Bendros planuojamos investicijos viršys 100 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją