„Įgyvendindami savo strategiją vystyti Lietuvos skrydžių rinką, plečiame skrydžių geografiją ir pradedame du naujus reisus. Esame vienintelė Baltijos šalyse skrydžių bendrovė, tiesiogiai skraidysianti į Madridą ir Budapeštą. Abu šie miestai yra geografiškai svarbūs tranzito taškai Centrinėje ir Pietų Europoje, per kuriuos mūsų keleiviai galės patogiai keliauti toliau“, – sakė „flyLAL“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, Budapeštas yra vienas iš miestų, per kuriuos patogu pasiekti Balkanų regiono šalis ir Centrinę Europą – Rumuniją, Bulgariją, Makedoniją, Serbiją, Slovėniją, Graikiją, Šveicariją ir kt. Madridas yra svarbus skrendantiems ne tik į sostinę, bet ir į kitus Ispanijos miestus – Barseloną, Alikantę, Malagą, taip pat tiems, kurie tęs kelionę į Centrinės ir Lotynų Amerikos šalis. „flyLAL“ vadovo įsitikinimu, naujos kryptys bus svarbios verslo keleivių segmentui, turistams ir kitiems keliautojams.

Į Budapeštą lėktuvai skris tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, kelionė truks 2 valandas.

Į Madridą Lietuvos bendrovės lėktuvai skraidys tris kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais, kelionė truks 4 valandas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją