„Europa yra mūsų pagrindinė rinka ir jos reikšmė tik didės. Be tarptautinių pilnų kovinių pervežimų Europoje mes taip pat matome didelę galimybę dirbti didžiausių ekonomikų vidinėse rinkose.

„Girteka Logistics“ jau keli metai atlieka pervežimus Norvegijos, Vokietijos ir Rusijos vidinėse rinkose. Šiuo metu tarptautiniai pervežimai Anglijoje yra svarbi mūsų rinkos dalis, kurioje planuojame augimą didindami vidinius pilnų krovinių pervežimų.

Mes daug dirbame ir augame aptarnautume klientus vertikaliose rinkose, kaip autopramonė, e-komercija, farmacija, mažmeninė prekyba. Pastebėjome, kad specializuotų komandų kūrimas padeda sukaupti daug specifinės patirties ir suteikti kokybiškas paslaugas didinant klientų pasitenkinimą bei pardavimus“, - teigia „Girteka Logistics“ generalinis direktorius Edvardas Liachovičius.

Edvardas Liachovičius
„Girteka Logistics“ – viena iš pirmaujančių transporto įmonių Europoje. Kompanija perveža apie 460 tūkst. pilnų krovinių (FTL) per metus. Įsikūrusi 1996 m. įmonė išaugo nuo vieno vilkiko iki 6700 vilkikų ir 7000 puspriekabių parko, eksploatuojamo Europoje, Skandinavijoje, Rusijoje ir NVS valstybėse. 2018-aisiais „Girteka Logistics“ tapo labiausiai išaugusiu darbdaviu Lietuvoje, kompanijoje šiuo metu dirba daugiau nei 15500 darbuotojų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)