„Per pastaruosius mėnesius keleivių skaičius Taline išaugo trečdaliu. Dėl to mes norime suintensyvinti skrydžių tvarkaraštį ir pasiūlyti naujų krypčių“, – sako aviakompanijos „Estonian Air“ viceprezidentas komercijai Rauno Parras.

„Esame patenkinti keliaujančiųjų iš Vilniaus oro uosto skaičiumi – jame mes užėmėme didesnę kaip 10 proc. rinkos dalį. Nepaisant didelio susidomėjimo, dėl itin padidėjusių kuro kainų abu iš Vilniaus vykdomi skrydžiai nesugeneruoja dalies pajamų. O to mes, kaip verslo įmonė, negalime leisti“, – teigia R. Parras.

„Pagrindinės šio sprendimo priežastys yra ekonominiai skaičiavimai ir greita reakcija į pokyčius rinkoje. Tačiau mes neatmetame galimybės ateityje Vilniaus oro uoste ir vėl įsteigti savo bazę“, – teigia R. Parras.

„Estonian Air“ lėktuvų parką sudaro 8 orlaiviai: du „Boeing 737-500“, du „Boeing 737-300“ ir du „CRJ900 NextGen“ lėktuvai. Du „Saab 340“ modelio orlaivius valdo „Estonian Air Regional“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją