13 val. duomenimis, dėl tebesitęsiančio snygio sudėtingos eismo sąlygos išlieka daugelyje šalies rajonų. Pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis su šlapio sniego provėžomis.

Krašto ir mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai vietomis su prispausto, puraus sniego sluoksniu iki 20 cm storio, slidūs. Rajoniniuose keliuose yra ruožų, kurie sunkiai pravažiuojami.

Neišvažiuojamų kelių gali pasitaikyti pietų bei rytų Lietuvoje: Marijampolėje apskrityje, Vilkaviškyje, Šalčininkų, taip pat Panevėžio rajone.

„Kviečiame susilaikyti nuo nebūtinų kelionių, tačiau esant būtinybei vykti, prašome vairuoti ypatingai atsargiai ir keliones planuotis su laiko atsarga“, – įspėja kelininkai.

Slidžius kelių ruožus valo ir barsto „Kelių priežiūra“, kelininkai dirba visu pajėgumu.

Vakarų Lietuvoje pagrindinių kelių dangos dangos daugiausia drėgnos, vietomis šlapios, tik mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai provėžoti ir padengti prispaustu sniegu.

Dėl storo sniego sluoksnio lūžta medžiai, medžių šakos, todėl vairuotojai turėtų būti atidūs miškingose vietovėse.

Didžiojoje šalies dalyje snygis arba šlapdriba, tik pajūryje bei Kėdainių, Zarasų, Rokiškio ir Šakių rajonuose be žymesnių kritulių.

Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 3 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)