„Ecolines“ įmonės Lietuvoje vadovas Remigijus Dvareckas informuoja, kad norintieji keliauti į Čekijos sostinę jau dabar gali įsigyti bilietus. Visgi, pasak jo, būtina suprasti, kad COVID-19 pandemija dar nėra iki galo atslūgusi, todėl situacija tiek Lietuvoje, tiek visoje Europoje gali bet kurią akimirką pasikeisti, o tai gali turėti įtakos ir maršrutų organizavimui. Dėl šios priežasties bendrovė nuolat stebi situaciją ir yra pasirengusi operatyviai reaguoti į bet kokius pokyčius.

„Reisų metu laikomės visų nustatytų karantino laikotarpio rekomendacijų ir reikalavimų, todėl keleiviai privalo dėvėti veido kaukes, o prieš ir po kiekvieno reiso autobusai yra specialiai dezinfekuojami. Vos tik matydami potencialią grėsmę, nedelsiant keisime reisų grafikus bei pardavimų sistemas, kadangi žmonių saugumas yra mūsų prioritetas“, – akcentuoja „Ecolines“ vadovas Lietuvoje.

Bilietų kainos į Prahą išliks nepakitusios – kaip ir prieš karantiną, bilietai šiais reisais kainuos 44 Eur.

Išvykimo laikai:

  • Vilnius – Praha: 22:15 h
  • Praha – Vilnius: 12:30 h
  • Kaunas – Praha: 23:45 h
  • Praha – Kaunas: 12:30 h
  • Panevėžys – Praha: 20:20 h
  • Praha – Panevėžys: 12:30 h
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)