Po darbo valandų į kasą nepatenka 50-70 proc. vairuotojų surinktų pinigų, nes bilietai už naudojimąsi viešuoju transportu išduodami tik kas antram ar net kas trečiam keleiviui. Tai tapo akivaizdu Kauno miesto savivaldybės politikams, praėjusią savaitę vykdžiusiems neformalią akciją.

Neabejojama, kad po darbo važiuojantys mikroautobusų keleiviai bilietus gauna gerokai rečiau nei vykstantieji dieną, nes žinoma, jog patikrinimus vykdančios valdiškos institucijos po 17 val. nebedirba.

"Žmonės, negavę bilieto už naudojimąsi viešuoju transportu, dažniausiai jo ir neprašė. Kol pats įsitikinau, kaip viskas vyksta, maniau, kad sukčiaujama visą laiką, bet rečiau. Vis dėlto paaiškėjo, kad vairuotojai piktnaudžiauja tik vakare ir nuolat", - teigė Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, Miesto ūkio komiteto pirmininkas Rytis Šatkauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)