Automobilis gali labai daug papasakoti apie vyro charakterį ir pomėgius- atidžiai ištyrinėję automobilį ir teisingai įvertinę šio nebylaus vyro draugo jums pateiktą informaciją, galėsite susidaryti gan išsamų jo šeimininko psichologinį portretą. Juk neveltui teigiama, kad automobilis yra antrasis vyro Aš.

Automobilio markė, modelis, spalva ar kėbulo tipas gali papasakoti ne ką mažiau, nei dešimt metų šalia gyvenanti smalsi kaimynė. Pvz. japonišku automobiliu važinėjantis žmogus visuomet vertina tikslumą ir teigiamai vertina visas technines naujoves. Vokiškos Audi arba VW šeimininkas- solidus ir patikimas žmogus, tačiau kartais nuobodus kaip ir pačios mašinos. Na o jei vyriškis, į kurį jūs žvelgiate su simpatija, važinėja prancūziška mašina- susimastykite. Šie žmonės neabejingi subtiliam dizainui ir rafinuotiems techniniams sprendimams, turi menišką sielą, tačiau dažniausiai yra nepastovūs. O štai amerikietiškų automobilių gerbėjas- lyderiauti mėgstantis komforto mėgėjas, nelinkęs skirti dėmesio į išlaidas pasiekti savo tikslui.

Kėbulo tipas ir spalva irgi gali daug papasakoti apie mašinos šeimininką. Raudona- optimistas, žalia- intelektualas, mėlyna ir geltona- romantikas. Dvivietį kupė renkasi laisvę branginantis individualistas, sedanus- kompanijos nesibodintys “tvarkinguoliai”, o universalus- “ūkiški” žmonės arba mylintys gyvenimą sportiški kelionių mėgėjai. Vienatūriais automobiliais važinėja amžini turistai, arba visiškos jų priešingybės, t.y. tie, kurie be šeimos nežengia nė žingsnio.

Apžvelgus mašinos išorę atėjo laikas įsiprašyti į vidų, ir kaip reikiant pašnipinėti. Nišos, lentynėlės ir pirštinių dėtuvė išduos žalingus mašinos šeimininko įpročius ir laisvalaikio pomėgius. Nuorūkos ir alaus kamšteliai peleninėje - jis rūko ir nevengia alkoholio. O valas ir kabliukai dėtuvėje reiškia, kad jis žvejys.

Jei pirštinių skyrelyje vietoj tuščio alaus butelio ar žvejybos įnagių aptiksite prezervatyvų pakuotę, tai galima spėti, kad jis yra arba trofėjų medžiotojas, arba, jau turi draugę. Visų smulkmenų ir niuansų apžvelgti tiesiog neįmanoma. Ir dar, mielosios, akimis išnarstę vyro automobilį nepamirškite mažumėlę geriau panagrinėti ir patį vyrą. Automobilis apie savo šeimininką tikrai gali papasakoti daug, tačiau geležis dar nemoka šnekėti taip kaip žmogus. Vyriškis su blizgančiu, galingu Mersedesu tikrai gali pasirodyti kaip tikras svajonių princas, tačiau gal jo automobilis tėra brangus kabliukas žaviai žuvelei?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją