Kaip rašoma pranešime, nuo spalio 25 d. pokyčių bus maršrutuose Vilnius–Kaunas, Vilnius–Ignalina–Turmantas, Vilnius–Varėna–Marcinkonys. Pasitikrinti naujus tvarkaraščius keleiviai gali internetinėje svetainėje traukiniobilietas.lt.

Apie visus pokyčius keleiviai taip pat informuojami „LTG Link“ feisbuko paskyroje ir informacijos centro telefonu +370 700 55 111.

Bendrovė primena, kad traukinių stočių pastatuose ir traukiniuose keleiviai privalo dėvėti veidą dengiančias apsaugos priemones. Traukiniuose įrengti dezinfekcinio skysčio dozatoriai, kuriais naudojantis galima reguliariai dezinfekuoti rankas. Patys traukiniai kasdien valomi dezinfekcinėmis priemonėmis, ilgiau vėdinami, o juose dirbantys kolegos rytą pradeda nuo temperatūros matavimų ir apsauginių priemonių komplekto.

„LTG Link“ komanda keleivius, kurie jaučia peršalimo simptomus, negaluoja, prašo atidėti kelionę, nerizikuoti ir pasirūpinti sveikata. Saugokime save ir vieni kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)