Pagrindinis vertinimo kriterijus - atvejų, kuomet vogdavo pačią mašiną, ir atvejų, kuomet vogdavo iš mašinos, santykis, rašo "Vzgliad".

Tarp gamintojų laimėjo "Audi AG", kurios modeliai tapo prizininkais visose reitingo nominacijose.

Kompaktiškų šeimyninių automobilių nominacijoje laimėjo "Citroen C4 Exclusive". Sąrašo viršuje šis modelis yra jau trečius metus iš eilės.

"Mūsų pergalė šioje nominacijoje įrodo, kad mūsų bendrovė savo pirkėjams siūlo vieną saugiausių automobilių, kurie šiuo metu yra rinkoje", - skelbia "Citroen".

Itin gerai šeimyninių automobilių nominacijoje įvertintas ir kitas "prancūzas" - "Peugeot 407". Apdovanojimui taip pat buvo nominuotos "Ford Focus", "Audi A3", "Volkswagen Golf" ir "Renault Megane".

"Premium" klasės kategorijoje laimėjo "Lexus IS". Šioje kategorijoje taip pat buvo nominuoti "Jaguar X-Type", 3 serijos BMW, "Audi A4", "Saab 9-3", "Alfa Romeo 159" ir "Cadillac BLS".

Tarp didelių ir mažų visureigių nugalėjo atitinkamai "Audi Q7" ir "Nissan X-Trail". Galingų sedanų klasėje nugalėjo "Audi S8", o didžiųjų - S klasės "Mercedes-Benz".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją