„Susisiekimo paslaugų“ specialistai rekomenduoja už stovėjimą atsiskaityti grynaisiais pinigais parkomate, arba prisijungti prie m.Parking programėlės per kitus mobiliojo ryšio opratorius.

Kaip rašoma pranešime spaudai, besinaudojantieji Tele2 mobiliuoju ryšiu laikinai negalėjo naudotis ir mobiliąja programėle m.Ticket. Dėl mobiliojo ryšio sutrikimų negalima buvo įsigyti terminuotųjų kelionės bilietų. Spėję įsigyti kelionės bilietus, kontrolės metu jų negalės aktyvuoti. Tačiau keleivių kontrolės tarnyba yra informuota apie sutrikimus, todėl keleiviai nebus baudžiami.

Mobiliojo ryšio nesklandumai buvo pašalinti po 17 val. ir visi viešojo transporto keleiviai bei vairuotojai gali vėl naudotis mobiliosiomis programėlėmis m.Ticket ir m.Parking kaip įprasta.

Tele 2“ komunikacijos vadovas Baltijos šalims Andrius Baranauskas teigė, kad sutrikimas atsirado dėl techninio gedimo.

„Žinau, kad tie, kurie šiandien naudojatės mūsų mobiliuoju internetu, susiduriate su sutrikimais. Gedimo priežastis – magistralinio optinio kabelio pažeidimas.Šiuo metu stengiamės nukreipti vartotojų srautą alternatyviomis kryptimis. Mūsų tiekėjas, valdantis pažeistą magistralinio kabelio atkarpą, jau vykdo remonto darbus. Tikimės, kad šiandien paslaugų tiekimas bus pilnai atnaujintas. Balso paslaugos ir SMS žinutės veikia be sutrikimų. Labai atsiprašau už patiriamus nepatogumus“ ,- savo socialinio tinklo paskyroje rašė A. Baranauskas.

DELFI „Tele 2“ komunikacijos vadovas Baltijos šalims Andrius Baranauskas sakė, kad kabelio pažeidimo vieta – netgi ne Lietuvoje, o pažeistas laidas „Tele2“ nepriklauso, tačiau dabar imtasi ieškoti išeities iš padėties: mobiliojo interneto srautas nukreipinėjamas kitais kanalais, tačiau dėl vadinamojo sniego griūties efekto yra susidariusi duomenų grūstis ir kurį laiką paslaugos neveiks patikimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)