Tačiau prieš tai vokiečiai žada panagrinėti galimų pirkėjų reakcijas. Tam jie pasirinko Ženevos automobilių parodą, kurioje jau kovo pradžioje ir bus viešai pristatytas naujasis bavarų darbas. Taigi susipažinkime su būsimuoju „Porsche Panamera“ konkurentu iš arčiau.

„BMW Concept 5 Series Gran Turismo“ yra penkių metrų ilgio automobilis, kurio viduje gali keliauti keturi žmonės. Bene įdomiausias salono dalykas yra tas, kad galinę sėdynę galima pastumti pirmyn arba atgal 10 cm.

Pastūmus galinę sėdynę maksimaliai į priekį, gale sėdintys asmenys, turės tiek erdvės, kiek 5 serijos automobilyje. Beje, tuomet bagažinės tūris sieks net 570 l.

Jei gale sėdintieji norės pasidaryti daugiau erdvės kojoms, jiems beliks sėdynę atstumti atgal. Tuomet erdvės, pasak vokiečių, bus tiek, kaip 7 serijos BMW automobilyje. Žinoma, bagažinės tūris tokiu atveju sumažės iki 430 l.

Dar vienas įdomus dalykas, kuriuo gali pasigirti „BMW Concept 5 Series Gran Turismo“ yra bagažinės dangtis. Priklausomai nuo poreikių, jį galima atidaryti kaip sedane (nedidelė bagažinės anga) arba kaip hečbeke (maksimali bagažinės anga). Tiesa, tai nėra naujiena, nes pirmą kartą tokį bagažinės dangtį „Škoda“ panaudojo serijiniame „Superb“ automobilyje.

„Autotau.lt“ primena, kad „Porsche Panamera“ Vokietijoje bus galima įsigyti jau nuo šių metų rugsėjo 12 dienos. Automobilio kaina su mokesčiais Vokietijoje prasidės nuo 102 tūkstančių 251 euro (353 tūkst. 52 Lt).

Šaltinis
Portalo "Autotau.lt" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo neleidžiama.
Autotau.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją