Dizaineriai perdarė kupė priekį ir galą taip, kad dabar CLC dizainas supanašėjo su S, CL ir C klasės „Mercedes“ automobilių išore. Keletas pakeitimų yra ir salone, kuriame bus montuojamos sportiškos sėdynės su pagerintu šoniniu prilaikymu, trijų stipinų daugiafunkcinis vairas ir t.t.

Papildomai bus galima užsisakyti „Sports“ paketą. Tokiu atveju CLC kupė bus „apautas“ plačiomis padangomis su 18 colių lengvojo lydinio diskais, turės kietesnę, pažemintą pakabą ir tiesioginę vairo sistemą, kuri užtikrina geresnį automobilio valdymą. Užsisakius šį paketą, bus padailinta ir „Mercedes CLC“ išorė bei vidus.

Po naujojo kupė variklio dangčiu vokiečiai yra numatę montuoti šešis motorus: 4 keturių cilindrų ir 2 šešių cilindrų. Šių variklių galia siekia nuo 122 iki 272 AG.

Su visais šešiais varikliais kaip standartinė įranga bus montuojama šešių laipsnių mechaninė pavarų dėžė. Už papildomus pinigus su keturių cilindrų varikliais bus komplektuojama 5 laipsnių, o su šešių cilindrų – 7 laipsnių automatinė transmisija.

Šaltinis
Portalo "Autotau.lt" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo neleidžiama.
Autotau.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją