Kitą savaitę į kapines kursuos dar daugiau autobusų. Daugiausia transporto priemonių veš keleivius iki kapinių lapkričio 1-ąją, Visų Šventųjų, bei lapkričio 2-ąją, Vėlinių dieną: septyniolika papildomų 37-ojo maršruto, du 38-ojo – „Antakalnis – Šilėnai“ ir dvidešimt keturi 63-iojo maršruto autobusai. Vykstantieji į kapines spalio 30 bei 31 dienomis turės laukti autobuso tik 4-5 minutes, lapkričio 1-ąją 2-3 minutes.

Spalio 30, 31 ir lapkričio 1 dienomis didinamas 2, 6, 7, 16 ir 19 maršrutų troleibusų skaičius, kad esant dideliems keleivių srautams gyventojams būtų patogiau persėsti į autobusus, vežančius į kapines. Vilniečiai turėtų atkreipti dėmesį į tai, kad pirmadienį, lapkričio 1-ąją, visų kitų maršrutų autobusai ir troleibusai važiuos pagal šeštadienio tvarkaraščius.

Atsižvelgiant į gyventojų pageidavimus, vėliau lapkritį bus pratęstos 33-ojo bei 47-ojo autobusų maršrutų trasos. 33-ojo maršruto „Pašilaičiai – Baltupiai – Rinktinės g. – Aukštaičių g.“ autobusai iki Markučių važiuos Maironio, Subačiaus gatvėmis, neužsukdami į Aukštaičių gatvę. 47-ojo maršruto „Pilaitė – Žvėrynas – Konstitucijos pr. – Centras“ autobusai važiuos iki Gilužio stotelės Pilaitėje. 51-ojo maršruto „Žemieji Paneriai – Trakų Vokė – Daniliškės“ autobusai vakarais važinės ilgiau.

Informacija apie visuomeninio transporto eismą per Vėlines pateikiama interneto svetainėje www.vilniustransport.lt bei visuomeninio transporto stotelėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją