Oro laineriu gali skristi daugiausia devyniolika keleivių. Lėktuvo keleivių salonas padalintas į dvi zonas. Priekinėje lėktuvo dalyje esančioje pirmojoje zonoje įrengtas erdvus valgomasis. Jo viduryje pastatytas didelis stalas, prie kurio vienu metu gali sėdėti šeši žmonės.

Be valgomojo šioje zonoje yra ir svetainė, kurią taip pat galima naudoti kaip darbo zoną. Joje stovi nedideli stalai, dvi sofos ir krėslai – čia vienu metu gali būti dvylika žmonių. Svetainėje yra du 42 colių skersmens ekranai.

Antrojoje zonoje įrengta dešimt miegamųjų apartamentų, visi jie – pirmos klasės. Čia taip pat yra vonios kambarys su marmuro apdaila. Vonioje galima rasti visus būtinus kosmetikos produktus. Suprantama, aukščiausios klasės.

Lėktuvas gali įveikti iki 3700 jūrmylių atstumą. Manoma, kad jis skraidys po visą pasaulį, taip pat ne tradiciniais „Emirates“ maršrutais, pažymi „Herald Sun“.

Kaip rašo „Forbes“, galima tokio skrydžio kaina šiuo lėktuvu nenurodoma.

„Emirates Executive“ kelia aukštus „Emirates“ kokybės standartus, kurių laukia mūsų klientai, su lankstumu ir prabanga, kokią tik gali suteikti privatus užsakomasis reisas“, - pareiškė „Emirates“ atstovas Adnanas Kazimas. Jis naujos paslaugos atsiradimą paaiškino augančia skrydžių privačiais lėktuvais paklausa, „ypač Artimuosiuose Rytuose ir Europoje, taip pat tokiose rinkose, kaip Indija, Rusija ir Kinija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)