„Mums svarbiausi yra mūsų klientai, ypač kai kuriame naujus vasaros maršrutus ir deriname esamus. Praėjusių metų patirtis parodė, kad „airBaltic“ klientai savo vasaros atostogas renkasi prie šiltosios Viduržemio jūros. Todėl vasarą savo pajėgumus nukreipsime tomis kryptimis, kurių nori mūsų keleiviai. Atlaisvinsime vieną lėktuvą, kuris skraidys maršrutu Ryga-Maljorkos Palma, o įprastas šio lėktuvo maršrutas į Balatono ežero kurortą bus laikinai sustabdytas“, – pranešime cituojamas „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Nuo birželio 1 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Maljorkos sostinę Palmą skraidys sekmadieniais. Kelionė „Boeing 737“ lėktuvu truks 3 valandas 40 minučių, o lėktuvo bilietas kainuos nuo 342 litų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją