Marakešas yra populiariausias užsienio turistų traukos centras Maroke. Šis miestas atveria vartus į Atlaso kalnus, Sacharos dykumą ir kitas lankytinas vietas. Kaip nurodoma pranešime, skrydžiai vyks du kartus per savaitę.

„Džiaugiamės galėdami pranešti apie pirmąjį reguliarųjį maršrutą į Afriką. Esame pirmaujanti oro linijų bendrovė Baltijos šalyse, toliau plečiame savo tinklą ir žiemos sezonui pridedame daugiau įdomių laisvalaikio krypčių“, – teigia „Air Baltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Skrydžiai iš Rygos į Marakešą bus vykdomi „Airbus A220-300“ orlaiviais. Planuojama, kad skrydžiai į Marakešą truks 5 valandas ir 30 minučių.

Oro linijų bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Hamburgą, Kijevą, Londoną, Miuncheną, Oslą, Paryžių, Taliną, Rygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją