Tokiu keliu jau nuėjo ir pranašumais naudojasi AB "City Service", šį modelį gali pritaikyti ir kitos UAB "Rubicon Group" valdomos įmonės.

„Iki“ prekybos centrus valdanti UAB „Palink“ aktyviai planuoja pirminį viešą akcijų pasiūlymą (angl. Initial Public Offering, IPO). Numatoma, kad įmonės akcijos biržoje pasirodys kitų metų pradžioje. Išaugintą bendrovės kapitalą „Palink“ skirtų plėtrai.

Bendrovė planuoja įsitvirtinti Latvijoje ir Estijoje. Pritraukus papildomo kapitalo bendrovė svarstytų ir apie kito tinklo įsigijimą, rašoma “Verslo žinių” publikacijoje.

"Agrovaldymo grupė" pritrauktą kapitalą taip pat skirtų plėtrai. Plėtros strategijoje numatomos dvi kryptys. Plėtra Lietuvoje vyks didinant pieno gamybos pajėgumą, konsoliduojant laukus ir didinant apsėjamus plotus. Kita strategijos dalis – plėtra Rytų ir Vidurio Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją