Pieno perdirbimo bendrovių – „Pieno žvaigždžių“ ir „Rokiškio sūrio“ – akcininkai sako sulaukę keleto finansinių investuotojų iš užsienio pasiūlymų. Jie pripažįsta, jog dabartinis metas įsigijimams itin palankus, nes įmonių vertės biržoje gerokai sumenkusios, nors neatspindi realaus bendrovės potencialo.

„Kol kas aš matau tik finansinius investuotojus, o strateginių investuotojų ne. Per pastaruosius du mėnesius esu sulaukęs dviejų gana rimtų pasiūlymų dėl savo akcijų paketo pardavimo, todėl manau, jog analogiškų pasiūlymų sulaukė ir kitų įmonių akcininkai“, – sako Julius Kvaraciejus, „Pieno žvaigždžių“ valdybos narys ir vienas iš didžiausių akcininkų.

Dalius Trumpa, „Rokiškio sūrio“ valdybos pirmininkas ir akcininkas, irgi patvirtina, jog per minimą laikotarpį sulaukta užsienio finansinių investuotojų pasiūlymų dėl akcijų įsigijimo, nors tokių siūlymų kelerius metus anksčiau nebuvo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją