Tai reiškia, kad šių vertybinių popierių savininkui, obligacijų išpirkimo metu bus išmokėta visa nominali investuota suma ir 90 proc. apskaičiuotojo „UBS Middle East and North Africa Opportunities“ indekso prieaugio, praneša bankas.

Bankas garantuoja, kad klientui bus išmokėta nominali investuota suma ir trijų procentų palūkanos, net jei vertybinių popierių išpirkimo metu apskaičiuotoji indekso reikšmė būtų mažesnė už pradinį lygį.

„Artimųjų Rytų rinkų privalumas yra tai, kad sparčią šių šalių ekonomikos plėtrą lemia brangstančių energetinių resursų eksportas ir tik trečdalis išgaunamų resursų eksportuojama į JAV. Augančios pajamos iš naftos eksporto vidaus rinkoje skatina šių šalių finansų, transporto, telekomunikacijų, logistikos ir nekilnojamojo turto sektorių vystimąsi ir daro teigiamą poveikį įmonių akcijų kainai,“ – sako Andrius Načajus, „DnB Nord” banko Investicinės bankininkystės vadovas.

Obligacijos bus išperkamos 2011 m. balandžio 11 dieną. Jas galima parduoti nesulaukus išpirkimo termino nuo rinkos sąlygų priklausančia kaina. Investicinės grąžos garantija galioja obligacijų išpirkimo metu.

Naujosios „DnB Nord” banko obligacijos parduodamos visuose banko padaliniuose. Platinimo metu obligacijų kainai taikoma nuolaida, kuri mažėja artėjant platinimo termino pabaigai. Mažiausia investicijos suma — 5000 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją