„Vos už keliasdešimties metrų – Nemunas, todėl iš pradžių rangovų darbui įtaką darė ir svyruojantis vandens lygis statybvietėje. Čia veiks viena didžiausių dviaukščių požeminių automobilių stovėjimo aikštelių mieste, tad kasamasi buvo tikrai giliai“, – pranešime cituojamas būsimojo komplekso savininkės „Vičiūnų grupės“ vadovas Šarūnas Matijošaitis.

Pasak jo, pastatui išdygus iš po žemių, darbų progresas taps gerokai pastebimesnis, o naujojo statinio karkasas pakeis griauti netrukus baigsimus „Respublikos“ griaučius.

Magnum statybos / "Vičiūnų Grupės" nuotr.
Didžiausias Kaune 21 000 m² ploto A+ energinės klasės kompleksas pasižymės žaliosiomis savybėmis ir nedideliais išlaikymo kaštais. Išmanųjį verslo centrą valdys automatinė pastato valdymo sistema (PVS), kuri parinks tinkamiausią mikroklimatą darbuotojams, šildymui ir vėdinimui naudos atsinaujinančius energijos šaltinius, reguliuos taupųjį LED apšvietimą ir leis autonomiškai valdyti biuro kaštus.

Alternatyviais būdais į darbą keliaujantiems žmonėms bus įrengta 80-ies vietų dviračių saugojimo aikštelė su dušais bei persirengimo kambariais, čia pat veiks ir elektromobilių įkrovimo stotelės.

Pirmame komplekso aukšte įmonėms bus siūlomos komercinės patalpos, numatyta maitinimo įstaigų įvairovė. „Magnum“ taip pat veiks modernios, pagal poreikį transformuojamos konferencijų salės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)