Dar praėjusiais metais „Workland“ paskelbė savo planus iki 2020 metų pabaigos visose Baltijos šalyse valdyti daugiau kaip 10 biurų centrų, teigiama bendrovės pranešime.

„Nuo pat pradžių mūsų noras buvo augti greitai ir valdyti biurus geriausiose miestų vietose, o jau veikiančio tinklo įsigijimas yra optimalus būdas siekti šio tikslo. „Happspace“ Kaune yra pralaužęs ledus ir subūręs maždaug 250 narių bendruomenę, kuri naudojasi bendradarbystės erdvėmis. Jų patirtis ir žinios mums yra itin vertingos, nes šiame mieste artimiausiu metu esame numatę tolesnę plėtrą“, – sako „Workland Group“ steigėjas ir valdybos pirmininkas Indrekas Haalas.

„Happspace“ tinklui priklauso dvi bendradarbystės erdvės – „Bankas“ Laisvės alėjoje ir „Arka“ Karaliaus Mindaugo prospekte. Abiejuose biurų centruose, kurie netrukus bus pervadinti „Workland“ vardu, yra apie 300 darbo vietų.

Neseniai „Workland“ skelbė apie planus per artimiausius metus Lietuvoje įrengti dar du biurų centrus. Gruodžio mėnesį įkurtuvės planuojamos Kaune – beveik 2 tūkst. kv. metrų verslo centras įsikurs adresu Laisvės alėja 82. Šiame pastate anksčiau veikė SEB bankas. Kitų metų sausį dar viena bendradarbystės erdvė bus įrengta Vilniuje, „Quadrum South“ pastate (Konstitucijos al. 21). Šių dviejų bendradarbystės erdvių įrengimui „Workland Group“ pasiruošusi išleisti apie 2,5 mln. eurų.

„Workland“ yra pilnai aptarnaujamų biurų tinklas, įkurtas 2016 m., kurio centrai jau veikia Vilniuje – Gedimino prospekte ir Didžiojoje gatvėje, taip pat du biurų centrai Taline ir vienas Rygoje. „Workland“ priklauso privataus kapitalo ir rizikos kapitalo investuotojui „BaltCap“ ir „Workland“ įkūrėjui bei valdybos pirmininkui I. Haalui.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją