Darbus planuojama baigti kitų metų gruodį, tačiau dar nežinoma, ar restoranas ir viešbutis spės iki tada atverti duris.

„Taip, nuo rugsėjo 29 d. ir restoranas, ir viešbutis bus uždarytas. Rugsėjo 28 d. darome uždarymo renginį, tarsime sudie, na, iš tikrųjų ne sudie, o – iki pasimatymo mūsų svečiams, ir išjungsime šviesas.

Tikimės, kad 2019 m. pradžioje galėsime atverti duris, nors labai norėtųsi jau Naujuosius metus čia švęsti“, – DELFI sakė „Neringos restoranas“ ir „Neringos viešbutis“ valdybos pirmininkė Rūta Tamulienė.

Rekonstrukcijos metu bus pastatytas naujas korpusas, talpinantis daugiau svečių, požeminė automobilių aikštelė, šampano baras, pristatytos kitos naujovės.

R. Tamulienė sako, kad tai nebus grandioziniai pokyčiai: „Mums tiesiog reikia atsinaujinti. Restoranas pripažintas kultūriniu paveldu, todėl interjeras negali kisti, jis liks toks pats, tik „atsišviežinęs“. Bet viešbutis didės, kis interjeras, išplanavimai.“

Ji atskleidė, kad dėl rekonstrukcijos teko atleisti didžiąją dalį darbuotojų.

„Šiuo metu atsisveikiname su darbuotojais. Per abi įmones turėjome apie 65 darbuotojus. Taip, manau, jie laukia atnaujinimo, ši žinia nebuvo labai smagi, bet jie matė, kad tas laikas remontui artėja. Planuojame visus darbuotojus po rekonstrukcijos susigrąžinti, kiek tai įmanoma, ir priimti dar daugiau, tikimės pasiūlyti geresnes darbo sąlygas“, – sako ji.

R. Tamulienė taip pat atskleidžia, kad kainos po rekonstrukcijos gali kisti, tačiau nežada jų keisti drastiškai.

„Restorano ar viešbučio kainodara neturėtų labai kisti, žiūrėsime. Kainos kyla, ypač šiuo periodu, bet mes ir dabar stengėmės jas palaikyti, nedaryti kardinalių pokyčių. Pas mus ateina ilgamečiai svečiai, todėl jie tam jautresni. Taigi, manau, kad ir ateityje drastiškų pokyčių nedarysime“, – kalbėjo ji.

Į „Neringos“ viešbučio ir restorano rekonstrukciją ruošiamasi investuoti apie 9 mln. eurų. Patalpas atnaujins Estijos kapitalo nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Merko statyba“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)