2014 m. pirmą pusmetį numatoma biurų komplekso „Vilniaus vartai“ plėtra. Tam reikės atlikti tunelio pratęsimą, kuris pareikalaus apie 10 mln. Lt investicijų. Į naujo biurų pastato, kurio plotas sieks 12 tūkst. kv. m, statybas bus investuota apie 60 mln. Lt. Projekto autoriai “Arches”.

Naujo pastato vystytojais pristatoma įmonė „Novecorum”, kuri buvo įsteigta pernai metų gegužės mėnesį. Tuo metu vienintelis įmonės akcininkas buvo „Prospera Vilnius“, registruota Konstitucijos pr. 7.

Įmonėje dirba vienas asmuo. Šiuo metu „Prospera Vilnius“ yra pakeitusi pavadinimą į „PRO Company“.

Pastatas ant Geležinio Vilko tunelio
„Prospera Vilnius“ vienintelis akcininkas - Maltoje registruota įmonė „Prospera Holdings Ltd.“.

Mėnuo po įmonės „Prospera Vilnius“ įsteigimo visos įmonės akcijos perleistos Estijoje registruotai bendrovei „Orkney“.

Apie naują projektą savo pristatyme ekonomikos renginyje dar prieš pusmetį pasakojo pats Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, tačiau Vilniaus miesto savivaldybė teigia, kad jokių oficialių prašymų dėl šio projekto Vilniaus miesto savivaldybė nėra gavusi.

DELFI primena, kad šiuo metu Konstitucijos pr. yra statomas naujas biurų pastatas „Quadrum“ (apie 70 tūkst. kv. m). Prie Geležinio Vilko žiedo jau statomas administracinių patalpų pastatas „K29” (14,25 tūkst. kv. m). Ties Gynėjų ir Lukiškių g. sankirta vietoj griaunamo seno pastato bus pasiūlyta apie 10 tūkst. kv. m) naujų biuro patalpų. Šiemet lapkritį dešiniajame Neries krante, ties Žirmūnų tiltu, pradėtas statyti verslo kompleksas „Premium“ (12,5 tūkst. kv. m).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)