Iš skelbimo matyti, kad pirmajame aukšte nuomojamos dalinai įrengtos 162 kv.m ploto patalpos administracinei veiklai, prekybai arba paslaugos. Kitos nuomojamos patalpos yra administracinės paskirties – šeštame arba vienuoliktame aukštuose.

Tiesa, žurnalistams patalpas nuomojanti bendrovė išsamesnės informacijos neteikia ir tvirtina, kad detaliau papasakoti galėtų tik susidomėjusiems klientams.

„Šiaip įmanoma ir parduotuves (išsinuomoti – DELFI), tačiau bendrautume tik su konkrečiais klientais“, – DELFI paskambinus skelbime nurodyti telefonu sakė nuomotis patalpas siūlančios bendrovės „RE deals“ atstovas Mindaugas Medelinskas.

Šiuo metu „Vilniaus vartų“ savininkė bendrovė „Ranga IV investicijos“ yra restruktūrizuojama. Jos restruktūrizavimą prižiūrinti Rita Valkiūnienė DELFI sakė, kad bendrovė patalpas nuomoja seniai, tiesiog šiuo metu galbūt suaktyvino klientų paiešką.

„Iš tikrųjų įmonė nuomoja patalpas. Restruktūrizavimo metu įmonė turi vykdyti veiklą ir nuomoti nekilnojamąjį turtą. Negaliu konkrečiai sakyti, ar ieško nuomininko parduotuvei, ar ne, žiūrint koks nuomininkas atsiras. Siūloma patalpų nuoma, dažniausiai, aišku, kur yra tam tikros paskirties patalpos, nepadarysi statybų aikštelės, bet veikla gali būti įvairi“, – sakė ji.

DELFI primena, kad prabangias parduotuves valdžiusiai bendrovei „Fashion gates“ iškelta bankroto byla. Boutique stiliaus prabangiems prekių ženklams atstovavusios parduotuvės buvo uždarytos kiek anksčiau. Kaip tada skelbė bendrovės atstovai, to teko imtis „Parex“ bankui areštavus prekes.

Komplekse iki uždarymo veikė 8 mados ir interjero salonai, „lounge“ stiliaus baras „Liv Lounge“ bei naktinis klubas „Pacha“.

Vilniaus centre įsikūręs prestižinis verslo mados ir stilingo laisvalaikio centras duris atvėrė 2007 m. pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją