Suomijos nekilnojamo turto investicijų ir valdymo bendrovės „Technopolis“ valdomas „UMA Workspace“ darbo erdvių tinklas išsidėstęs Šiaurės Europos ir Baltijos jūros regionuose. Viena narystė leidžia naudotis visomis tinklo erdvėmis ir taip išplėsti savo biuro ribas į Helsinkio, Oslo, Stokholmo, Kopenhagos, Varšuvos, Talino bei kitų miestų centrus.

„UMA GO9“ interjere dominuos natūralios medienos motyvai. Medinės pertvaros erdvė virs ir žaliosiomis sienomis.

„Technopolio“ vadovės Lietuvoje Linos Maskoliūnės teigimu, itin didelis dėmesys visose tinklo erdvėse yra skiriamas darbo vietų įrengimui. Kiekviena jų įrengiama su baldais bei įranga, kurie atitinka pagrindiniu visam tinklui taikomus reikalavimus.

„Komandos nariai nuolatos lankosi baldų bei interjero parodose visoje Europoje ir ieško naujausių idėjų, kurios atitinka tinklo koncepciją. Reguliuojamo aukščio darbo stalai bei kėdės, poilsiui skirti krėslai, kuriuose bus galima ne tik sėdėti, bet ir prigulti. Visas inventorius – pagamintas iš kokybiškų, patvarių medžiagų. Tai yra privalumai, kuriais mes stipriai lenkiame savo konkurentus“,– aiškino L. Maskoliūnė.

Darbo vietos nariams bus prieinamos bet kuriuo paros metu visomis savaitės dienomis. Naudojantis tinklo programėle bus galima virtualiai rezervuoti darbo kambarius, atsirakinti patalpas, registruotis į vykstančius renginius.

Kiekvienas narys galės turėti korespondencijų dėžutę bei spintelę daiktams laikyti. Erdvėje bus įrengti specialūs telefoninių pokalbių būdelės, poilsio zonos.

Kainos prasidės nuo 230 eurų/mėn. + PVM.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)