Įmonės vadovas Michailas Moldavskis BNS sakė, kad pirkinys jį sudomino dėl geros vietos. Į patato pertvarką preliminariai ketinama investuoti apie 2,5-3 mln. eurų.

„Vis dėlto augame, ne pirmą dešimtį metų versle. Be to, Druskininkuose turime veiklą, tai matome, kokios perspektyvos, matome šito pastato potencialą ir rizikuojame nusipirkti bei padaryti trijų aukštų pastatą su komercinės paskirties (patalpomis – BNS) ir su dideliu paslaugų asortimentu būsimiems svečiams“, – BNS teigė jis.

Anot M. Moldavskio, pastatą ketinama renovuoti ir įrengti viešbučio, sporto, maitinimo patalpas.

„Trečiame aukšte planuojame viešbutį, antrame – sporto paskirties erdvę, nes Druskininkuose nėra normalios, geros sporto salės, sporto klubo, o pirmame aukšte planuojame kažką panašaus į „food court“ (maisto turgus – BNS) padaryti, kad būtų restoranų ir visokių kavinių, kažką panašaus į Benedikto turgų“, – sakė M. Moldavskis.

Kalbėdamas apie investicijas, jis teigė, kad pinigus investuotų partneriai, nes pati „RTA grupė“ didesnių finansinių resursų bei patirties neturi. Tačiau savo partnerių M. Moldavskis neatskleidė.

Anot jo, pastato atnaujinimą tikimasi pradėti kitų metų pavasarį ir baigti po dvejų metų.

Nekilnojamojo turto registro duomenis, paėjusią savaitę įregistruota turto pirkimo-pardavimo sutartis, kuria „RTA grupė“ iš Lietuvos pašto įsigijo Druskininkuose Kudirkos g. 39 esančio 1983 metų statybos daugiau nei 3,5 tūkst. kv. metrų bendro ploto patalpas ir 0,38 ha ploto valstybinės žemės nuomos teisę.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)