Ši priklauso buvusio Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho vaikams – Julijai ir Eduardui. DELFI žiniomis, pasikeitus pirkėjų ateities planams, namas grįžta ieškoti naujų pirkėjų.

Kad vienas brangiausių Lietuvoje gyvenamųjų namų vėl ieško pirkėjo skelbia namą parduodančios bendrovės „DNB Būstas“ brokerė Agnė Navickienė. Pasak jos, namo kaina kyla 10 proc. nei buvo prašoma anksčiau.

Kaip teigia A. Navickienė, pernai pasirašytas pirkimo sandoris sustabdytas, pasikeitus pirkėjų ateities planams.

Namas, kuriame gyveno vienas turtingiausių lietuvių prieš išvykdamas į Didžiąją Britaniją, pastatytas 68 a. sklype. Namo plotas – 575 kv. m. Už šį nekilnojamojo turto objektą prašoma 2,2 mln. eurų.

DELFI jau rašė, kad sostinės Laurų kvartalo gyvenvietė keičia savo įvaizdį ir nori atsisakyti uždaros ir privilegijuotos gyvenvietės etiketės.

Iš viso Laurų gyvenvietėje – 32 namai, gyvenvietės plotas – 8 ha.

DELFI ne sykį rašė apie šiame kvartale parduodamus itin prabangius namus.

Anksčiau norint šiame kvartale įsigyti sklypą, reikėdavo gauti kaimynų rekomendacijas, dabar neoficialiai kalbama, kad požiūris į naujus kaimynus tapo atviresnis.

Aštuonių hektarų uždaroje pušyno teritorijoje įsikūrusi 32 namų Laurų gyvenvietė prisišliejusi prie Neries upės vingio.

Gyvenvietės teritorija saugoma, čia sumontuotos vaizdo kameros.

Anksčiau neoficialiai ji buvo vadinama „VP dešimtuko“ kvartalu, nes jame turto buvo įsigiję kai kurie šios grupės verslininkai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)