Konstitucijos pr. 13 septyniolikos aukštų namo įgaliotinis Silvestras Verbus bando išsiaiškinti, kaip galėjo atsitikti, kad kelias dienas balkoną lopę statybininkai ataskaitoje nurodė triūsę net 960 valandų tvarkydami du stogo balkonus, kurių bendrasis plotas – 30 kvadratinių metrų, rašo "Lietuvos rytas".

O remonto darbus užsakęs namo administratorius viso namo gyventojams pateikė net 4350 litų sąskaitą.

Po statybininkų darbų į kai kurių gyventojų butus vanduo tebesisunkia pro lubas. Šie balkonai nėra butų priklausiniai. Tai stogo konstrukcijos dalys.

Bendrovės „Mano būstas“ atstovas Paulius Ugianskis sako, jog dėl darbo valandų skaičiaus įsivėlė techninė klaida.

"Surašius defektinį aktą ir atlikus remonto darbus paaiškėjo, kad vien to nepakanka, nes danga pernelyg susidėvėjusi. Tuomet buvo papildomai atliktas sujungimo tarp sienos ir balkono remontas. Šiuo metu avarijos židinys jau lokalizuotas, vanduo į butą nebesisunkia, - sako jis. - Kiek tiksliai buvo sugaišta laiko šalinant problemą, paaiškės atlikus pakartotinius skaičiavimus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)