Savanorių prospektas yra viena judriausių ir komercinei veiklai tinkamiausių gatvių Kauno mieste. Laisvų sklypų čia praktiškai nebelikę, tad „Hermio“ investuotojai turėtų ne vieną strateginį pasirinkimą tolesnei veiklai ar plėtrai – vieta tinkama daugeliui verslų“, – teigia „Inreal“ NT brokerė Edita Urbanavičiūtė.

Anot jos, nemažai pokyčių vyksta ir aplinkui parduodamą pastatą. Šalia buvusiame apleistame sklype įsikurs „Antėja“ klinika, netoliese plėtojamas vienas didžiausių Kauno prekybinių miestelių „Urban hub“, o už kelių kilometrų – Kauno LEZ ir oro uostas.

Pastatas šiuo metu yra laisvas, be nuomininkų. Būklė gera, būsimas savininkas galėtų atlikti tik kosmetinį remontą pagal savo verslo poreikius.

Paslaugų, sporto, pramogų ir poilsio centras „Hermis“ Kaune duris atvėrė 2001 metais. Čia veikė „Impuls“ sporto klubas, baseinas, pirčių kompleksas, aerobikos salės, restoranas „Portofino“. Trečiame ir antrame pastato aukštuose buvo įsikūręs keturių žvaigždučių viešbutis, konferencijų salė, administracinės patalpos.